MBU: voor uw gezondheid en uw conditie

Bij het Medisch Bewegingscentrum Utrecht (MBU Medisch Fit) kunt u tegen betaling terecht voor alle vormen van fysiotherapie. Daarnaast kunt u trainen met en op de modernste apparatuur in een rustige omgeving. Onze dienstverlening is gebaseerd op jarenlange ervaring, professionele begeleiding en een persoonlijke benadering. Iedereen, jong en oud, met of zonder verwijzing van een arts kan bij ons terecht. Ook als u alleen maar lekker aan uw conditie wilt werken. In april 2009 werd het centrum ingrijpend vernieuwd en uitgebreid.

Professionele begeleiding

Na het intakegesprek stelt de fysiotherapeut samen met u een persoonlijk trainingsschema op. Alle vormen van fitness en medisch bewegen, individueel of in groepsvorm, worden begeleid door een fysiotherapeut of een fysiotherapeut in opleiding.

Accommodatie

Ons Medisch Bewegingscentrum is zeer modern, voorzien van kleedruimte, doucheruimte, airconditioning en gratis afsluitbare kluisjes. De ruimte is rolstoelvriendelijk. Tevens is er gratis warme chocolademelk, thee, koffie en gekoeld water verkrijgbaar.