Extra in Nieuw Bleyenburg: dienstverleners met een buurtfunctie

Op de begane grond van Nieuw Bleyenburg, aan de zijde Jan van Galenstraat, zijn bedrijfsruimten waarin organisaties zijn gevestigd die verschillende diensten aanbieden. Zowel aan bewoners van Nieuw Bleyenburg als aan andere belangstellenden uit de buurt.

Op de hoek van de Jan van Galenstraat en de Van Esveldstraat zit Eethuis De Helden. Het is een laagdrempelig restaurant waar zoveel mogelijk gewerkt wordt met lokale producten. Ook voor een drankje, een snack of een lunch kunt u er terecht. De serre achter het restaurant is een ontmoetingsplaats, waar regelmatig ook activiteiten worden georganiseerd.

Ook vindt u er het Medisch Bewegingscentrum Utrecht (MBU Medisch Fit). Het biedt bijvoorbeeld alle vormen van fysiotherapie. U kunt er ook, begeleid, werken aan uw conditie met de modernste apparatuur.

Tenslotte is er de zorgaanbieder Careyn gevestigd. Careyn heeft enkele kantoorruimten in gebruik waar vanuit de thuiszorg gecoördineerd wordt. Daarnaast vindt er het spreekuur van een diëtist(e) plaats. Donderdag van 14.00 tot 19.00 uur (ingang Jan van Galenstraat 8). Voor vragen over voeding of dieet biedt Careyn ook een telefonisch spreekuur: maandag t/m vrijdag van 11.00 tot 12.00 uur, via telefoon 0900 – 2 111 222 of website www.careyn.nl .