Gezellig uit, en toch thuis…

Eethuis De Helden: dicht bij huis en toch uit

Eethuis De Helden werd eind 2014 onder nieuw management heropend. Het is een laagdrempelig eethuis met een huiselijke sfeer. De Helden biedt smakelijke en gezonde maaltijden, waarvoor zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van dagverse producten. Hoewel De Helden binnen Nieuw Bleyenburg gevestigd is, zijn de bewoners van dat complex al lang niet meer de enige bezoekers. Steeds meer gasten uit de wijde omgeving hebben inmiddels de weg naar De Helden gevonden.

Kiest u maar

De Helden is vanaf 12.00 uur geopend van dinsdag t/m vrijdag en op zondag vanaf 17.00 uur. De keuken is open tot 20.00 uur.

Overdag kunt u er terecht om iets te drinken of te genieten van wat de kleine kaart biedt, waaronder lunchgerechten. Bij het diner is er, van dinsdag t/m vrijdag een wisselende dagschotel voor € 9,00. Een halve dagschotel kost € 7,00. Daarnaast is er een menukaart met wisselende á-la-cartegerechten, die per seizoen worden aangepast.

Voor het diner is reserveren aanbevolen. De Helden is bereikbaar via telefoon 201 43 57 (vanaf 12.00 uur) of via e-mail info@eethuisdehelden.nl. Voor meer informatie en voor reserveringen kunt u terecht op www.eethuisdehelden.nl.

Activiteiten

Elke laatste vrijdag van de maand is er een ‘happy hour’ van 16.30 tot 17.30 uur.

In de serre achter het restaurant vinden regelmatig activiteiten plaats, soms georganiseerd door De Helden, maar ook door de activiteitencommissie van bewoners of op initiatief van anderen. De activiteiten worden aangekondigd in het eethuis, op de site De Helden en op de prikborden van de bewoners. Als het restaurant gesloten is, is de serre toegankelijk voor bewoners van Nieuw Bleyenburg, bijvoorbeeld om even bij te praten, een kaartje te leggen of een ander spelletje te doen. Er is dan vanzelfsprekend geen horeca beschikbaar.

Onder voorwaarden is De Helden ook beschikbaar voor bijeenkomsten en vergaderingen. Daarvoor beschikt De Helden naast het eethuis en de serre ook over een vergaderzaal.