Koopappartementen voor 50+:

Compleet met parkeerplaats en berging

Nieuw Bleyenburg telt 65 koopappartementen van verschillende typen, met een woonoppervlak van 87 tot 125 m2. Ze liggen in het middendeel van het complex met een entree aan de Van Esveldstraat (huisnummers 161 t/m 289). De drie entreehallen hebben elk een lift en een brandtrap. De appartementen zijn voorzien van een videofooninstallatie. Een groot deel van de appartementen heeft een balkon aan de tuinzijde.
Bij elk appartement behoort een eigen parkeerplaats in de garage onder het gebouw (bereikbaar met de lift) en een eigen berging op de begane grond, waar ook een ruime fietsenstalling is.
Het actuele aanbod van koopappartementen is te vinden op de site van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (www.funda.nl).
De minimumleeftijd voor kopers is 50 jaar. Het inwonen van minderjarige kinderen is niet toegestaan.

De Vereniging van Eigenaars Nieuw Bleyenburg Woningen

Eigenaren van een koopappartement zijn automatisch lid van de ‘Vereniging van Eigenaars Nieuw Bleyenburg Woningen’. De vereniging houdt minimaal één keer per jaar een ledenvergadering (doorgaans in het voorjaar) waarop het bestuur verantwoording aflegt, zaken van algemeen belang worden besproken en de begroting voor het komend jaar wordt vastgesteld.
Gelukkig is de kopers-VvE een actieve en gezonde vereniging. Het bestuur laat zich ondersteunen door een gespecialiseerd beheerskantoor: VvE Metea te Nieuwegein. Zij adviseren bijvoorbeeld op het gebied van (meerjaren-) onderhoud, technische zaken, financieel beleid en verzekeringen. De professionele ondersteuning van VvE Metea zorgt ervoor dat we als vereniging niet voor onverwachte verrassingen komen te staan.

Servicekosten

Elk lid van de vereniging draagt verplicht bij aan het beheer en het onderhoud via de servicekosten. Deze zijn gekoppeld aan het oppervlak van elk appartement. De servicekosten bedragen tussen € 159,- en € 250,- per maand (prijsniveau 2020). WPM Metea int de servicekosten en verzorgt de financiële administratie.

Downloads

Akte van hoofdsplitsing
Akte van ondersplitsing

Modelreglement bij splitsing in appartementsrechten 1992

Huishoudelijk reglement Vereniging van Eigenaars Woningen

Wegwijs in Nieuw Bleyenburg (praktische informatie voor kopers – editie 2019)