Sociale huurwoningen voor 55+

De sociale huurwoningen zijn bestemd voor zelfstandige senioren vanaf 55 jaar en ouder. Het gros van de huurders is met pensioen. Daarnaast is een aantal huurders nog werkzaam, zodat de leeftijdsopbouw onder de huurders gevarieerd is. Er zijn diverse woningtypen. Alle woningen in het gehele complex zijn rolstoelvriendelijk. De oppervlakte van de woningen varieert van 44 tot 84 m2. De woningen liggen in de twee vleugels van het gebouw, aan de Van Esveldstraat 33 t/m 159 en de Jan van Galenstraat 8 t/m 70. Beide vleugels zijn voorzien van een eigen entreehal met liften. In het complex is regelmatig een bewonersconsulent aanwezig.

Voor informatie over de actuele huurprijzen van de appartementen en de eventuele huur van een parkeerplaats, kunt u contact opnemen met de bewonersconsulent via telefoonnummer

088 – 921 03 98 of per e-mail nieuw.bleyenburg@woonzorg.nl

Afhankelijk van leeftijd, inkomen en vermogen is huurtoeslag mogelijk. Nadere informatie over huurtoeslag kunt u bij de Belastingdienst verkrijgen.

Belangstellenden vanaf 55 jaar dienen ingeschreven te zijn als woningzoekende bij woningnetregioutrecht. Vrijgekomen woningen worden aangeboden via https://www.woningnetregioutrecht.nl/

Staat uw onderwerp er niet bij, kunt u uw vraag online stellen of mailen naar woningnet.info/contact/

Passend toewijzen houdt in dat kandidaat-huurders een bepaald inkomen moeten hebben bij een bepaalde huurprijs. Op de internetpagina van woonzorg Nederland, woonzorg/huurzaken/huren-en-betalen/inkomenseisen vindt u meer informatie.